Igaz, hogy a ricinusolajtól gyorsabban nő a haj?
Figyelt kérdés
Egyszer láttam az újságban, hogy a szempilla valamilyen akármikkel összekeverve gyorsabban nő tőle. Nekem eléggé lassan nő a hajam, szóval vmit szeretnék vele kezdeni. És ha igen, akkor így is össze kell vmivel keverni? Köszi előre is.2013. ápr. 1. 13:17
1/5 anonim válasza:
Nem nő tőle gyorsabban, ez egy tévhit.
2/5 anonim válasza:
kiprobáltam esküszöm a hajamra kentem de úgyis ment a hasam tőle és nem nőtt semmit se puhább nem lett..
3/5 anonim válasza:
Én már körülbelül két hónapja használom a pakolást és én nem hígítom semmivel. Kéthetente hajmosás előtt olyan 3-4 órával felkenem, majd rá egy zuhanysapi és egy törölköző.
Kétszer samponozok, és semmi más nem használok.
Nálam a hajnövekedést láthatóan gyorsította. Két hónap alatt több mint 6 centit nőtt a hajam, erősebb lett és rengetek babahaj is kinőtt. :) Első hazsnálat után kissé száraznak éreztem a hajam, viszont utána már talán "megszokta" és sokkal puhább lett. Plusz a zsírosodást is csökkentette!
Én csak ajánlani tudom! :)
14/L
4/5 anonim válasza:
Nekem jó lett hajnövekedésre és nem lett tőle zsírosabb a hajam. Van aki tojássárgájával keveri (egyszer én is próbáltam , de 3-4 órán át az a fertelmes szag...), én csak úgy magában masszírozom a fejbőrbe és oszlatom el a hajamon a kezemmel. Nekem bevált.
5/5 anonim válasza:
Én már 2 éve növesztem és nekem derékig ér és használtam hozzá ricinust de én azért hogy dúsabb legyen...lehet hogy van benne valami hogy nő tőle a haj...próbáld ki és keverd össze egy kis oliva olajjal.. :) :) sok szerencsét.. :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!