Jó lenne meglátogatnom a dokit, ugye? Kérhetem-e tőle, hogy 1-2napra írjon ki csak? Részletek lent.
A problémám a következő:fáj a torkom,és be van dugulva az orrom.Nagy nehezen jön ki belőle a váladék,de nem igazán akar kijönni.Ehhez időnként társul fejfájás.A jelenség péntek délután kezdődött.
Nem szeretnék hiányozni suliból.Főleg azért,mert pénteken lesz a gólyaavató,amin kötelező részt venni.Nekem kellemetlen lenne ha nem mehetnék a héten suliba,de a gólyaavatón meg ott lennék.Arra muszáj elmennem,meg hát szeretnék is.
Ha holnapig nem lennék jobban és elmennék orvoshoz,kérhetem-e a doktornőtől,hogy 1-2napra írjon ki csak max?
Hétvégén pihentem sokat,szedek C-vitamint,rengeteg mézes-meleg teát és halls cukrot szopogattam.Talán segít.
kérhetem-e a dokit h 1-2napra írjon ki csak?
14/L
Én egyszer kértem, hogy ne írjon ki egész hétre, és azt mondta hogy szó se lehet róla, mert megfertőzném a többieket is.
Hogy most a te dokid milyen az majd kiderül.
Nekem is ugyanez a bajom, csak eddig hőemelkedésem is volt több mint 1hétig, meg hányingerem van, de nem szeretnék egy teljes hetet hiányozni, ezért el se megyek inkább.
17/L
utolsó:sajnálom,hogy ilyen az anyukád.Szerintem mond el neki,hogy az orvos jobban tudja mit kell tenni és direkt ír ki a suliból.
Egyébként nekem azt mondta anyum h gondolkodjak pozitívan és gondoljak arra h jól vagyok.Többször felmerült a szüleimbe,hogy rájátszok a betegségre,hogy ne kelljen suliba mennem.Aztán néztek amikor a doki azt mondta h torokgyulladásom van.Azt hitték nátha csak rájátszok.
Szerintem holnap elmegyek orvoshoz,mert ha kapok gyógyszert hamarabb meggyógyulok.Meg nehogy megfertőzzem a többieket.Inkább lemaradok egy kicsit,de legalább meggyógyulok.
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!