Kezdő kontaktlencsések, vagy a régiek is! (: Veletek is így van?
Figyelt kérdés
Nem régóta van kontaktlencsém,és eltart egy ideig amíg berakom. De ha 10 percnél tovább tart,olyan ideges leszek már,hogy hihetetlen:D kihajítanám olyankor legszívesebben. Viszont amint sikerül berakni,1 másodperc alatt olyan nyugodt vagyok,mintha semmi sem történt volna,pedig mindig azt hiszem,hogy sokáig mérgelődök majd még,de nem.Veletek is így van?:D2009. szept. 18. 19:08
1/2 anonim válasza:
Nekem 3 éve van kontaktlencsém, s elég könnyen be tudom rakni! Néha fordul csak elő, hogy ha rámegy vmi szöszmösz akkor böki a szemem, s újra ki kell vennem, s letisztitani! De amúgy nem szoktam vele bajlódni, úgyhogy nem is húzom fel magam rajta! :)
2/2 anonim válasza:
Csak nyugi! :)
Pár hónap múlva már teljesen rutinos leszel benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!