Mi van a nyelvemmel?
Pár nappal ezelőtt ez előtt elkaptam egy megfázást, vagy influenzát, nem tudom, de nem mentem el vele orvoshoz, mert úgysem lett volna pénzem kiváltani amit fölír, akkor meg minek üljek ott egy csomót a többi beteg közt.
A tüneteim voltak: fáradtság, láz, köhögés (sárga takony jött föl elég sok), alig tudtam beszélni, nyelni, megdagadt mindkét mandulám.
Mára jobban vagyok szerencsére. De pár napja a tükörben megláttam, hogy a nyelvem, ami eddig fehéres volt, persze nem gombásan, hanem azok a kis rojt szerű izék voltak azok rajta (nem tudom ez egészséges volt e) mostanra teljesen rózsaszín, bár inkább pirosas lett, azok a kis rojtok is eltűntek róla, az eleje fáj, ha pl a fogamhoz érintem. Ha a szájpadlásomhoz nyomom teljesen simának érzem az egész nyelvemet. Pár kis bub van még főleg az elején és a végén. Pár napja még középen volt ilyen fehéres lerakódás, de az fogkefével való sikálás után lejött.
Mi lehet ez a betegség? Lehet attól, hogy a megfázás elején nagyon sok hagymát és tormát ettem, lemarhatta ez a nyelvemet? Vagy valami más lehet ez?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!