Erre van gyógyszer? Tényleg létezik? és van itt olyan aki ebben "szenved"? :/
van egy olyan betegség ami a nőket érinti tehát jobban erősebben szőrösödnek a kelleténél, van akinek ilyen betegsége van? van rá gyógyszer? és tényleg igaz ez?
nemrég hallottam róla és hát akkor lehet h nekem is és b.nömnek is ez a betegsége van:/...
Ez nem betegség. Genetikai örökség, és tényleg létezik.
Igen vannak hormon tartalmú gyógyszerek, amikkel színte teljesen meg lehet szüntetni, de az orvos határozza meg, hogy ez tényleg az átlagon fölüli szőrösödés, ill. csak te gondolod annak. Mert nagyon sok nőt láttam már, aki úgy gondolja ez a baja, és szeretne ilyen gógyszert, holott semmivel sem szőrösebb a nagy átlagnál.
Ez a "betegség" körülbelül ott kezdődik, hogy a hátad, a melled is szőrösödik.
Beszéld meg a házi orvossal és ha úgy ítéli jogos a dolog beutal a megfelelő helyre.
De jól gondold meg! A hormon tartalmú gyógyszerek mellék hatásai nem olyanok, mint az algopiriné... Tényleg előjönnek és van aki azt mondja inkább borotválom magam naponta, minthogy olyan ramatyul érezzem magam, mint azoknak a gyógyszereknek a hatása alatt.
Szia!
Van ilyen igen, nem tudom a pontos megnevezését de hormonális probléma és endokrinológushoz kell fordulni!
nagyon köszönöm szépen most már azt is tudom hogy nem betegség...
tényleg köszi a gyors választ(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!