Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kevés hajamvan és töredezik...

Kevés hajamvan és töredezik mit tudnék tenni hogy helyrehozzam?

Figyelt kérdés
A hajamat 4éve nem vágattam le mert nem is igazán nőtt gyorsan... hosszú hajam van, és próbálom ápolni heti 2x mosom, de elég vékonyszálú viszonylag ritka és töredezik(mivel nem vágattam le) ez mellet dohányzom nem tudom ez mennyire lényeges információ de eggyesek azt mondták ennek is köze lehet.. 18/F
2013. márc. 25. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
A lányomnak segített a Revalid kapszula. És le kell vágatni belőle!
2013. márc. 25. 14:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Revalidot már használtam de nem sok változást tapasztaltam, a levágástól meg erősen tartok mert mert szeretem hogy hosszú a hajam:)
2013. márc. 25. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
A dohányzás sem biztos, hogy jót tesz neki.
2013. márc. 25. 22:14
 4/6 anonim válasza:
A levágás alatt a töedezett végek levágását értsd. És azt különben kb fél évente kell.
2013. márc. 27. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem vágatod le a letört végeket időnként,nem fog nőni a hajad jobban,mert ami nő le is törik.Próbáld ki! Ha fél évente 0,5-1 cm levágnak(a tört részt)sokkal jobban fog nőni,ráadásul a tört végek miatt is vékonyodik a haj.
2013. márc. 27. 23:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat az utolsó válaszsszal szerintem megpróbálkozom:)
2013. márc. 31. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!