Lányok! Nők! Ti hány napig hordtok egy melltartót?
Figyelt kérdés
Mindennap cserélni kéne azt is? Mert én 3-4 napig elhordok eggyet, van hogy egy hétig is. Ez gáz?2013. márc. 24. 09:42
1/4 anonim válasza:
Á! Én akkor cserélem le, ha kinövöm!
2/4 anonim válasza:
én 2-3 napig hordom. de nem folyamatosan,hanem pl hétfő fehér, kedd fekete, szerda megint fehér:)
én mosnam surubben is, de nem tesz jót neki a mosás sztem. szivacs,merevito...
3/4 anonim válasza:
Nekem van itthoni és utcai külön. Itthon ha nem izzadok, akkor viszonylag sokáig hordom, kb 2 hét. Az utcait gyakrabban mosom, de télen annak sem lesz semmi baja, nem izzadok, nem lesz koszos foltos, igaz nem fehér melltartóm van, színesek inkább. Ez nem olyan, mint a bugyi, vagy akár egy póló, nem érintkezik izzadós felülettel, mármint én nem izzadok mellnél. Lehet akinek nagyobb van, annak beizzad a mell alatt, nekem sose szokott. Ha nem koszos, nem gáz, ha sokáig hordod.
4/4 anonim válasza:
Nekem elég nagyok a melleim,gyakran beizzadok alattuk,így minden nap cserélem./Nekem is vannak itthoni melltartóim,azokat 2 nap elhordom,(szombat-vasárnap),hétköznap munka után (6 után érek haza) már nem veszek fel itthonra melltartót./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!