Ki szeretném próbálni az Extasyt. Mire figyeljek? Esteleg tapasztalatok?
EGYSZERI ALKALOM AHA:D
én is igy kezdtem.
egyesek nagyon rosszil reagálnak rá, közel sem úgy ahogyan azt te elképzeled. kb negyed órán belül szédülés, majd hányinger, hányás, és eszméletvesztés.
úgyhogy ajánlom ne nagyközönség előtt próbáld ki, mert különben visznek majd azonnal a kórházba.
de neis egyedül, mertha komolyra fordul a baj, akkor nemlesz ki segítsen
a hatásokat leírták már, ugyhogy inkább az írnám mire figyelj. először is ne vegyél barna szemcséset, haladóknak talán bejön de elsőre kerüld őket.
buliba próbáld ki mert ez oda való elektronikus de ne legyen nagyon monoton...electro szerintem teljesen jó hozzá zeneileg ha szereted.
vigyél sok pénzt mind mentes vízre fogod elverni:D kis kortyokat igyál de gyakran úgy nem fogsz hányni kivéve ha rossz a tabletta dehát ez egy ilyen dolog.
másnap legyen időd pihenni. c-vitamin kalcium meg ajánlott utána mert ezeket kivonja a szervezetedből.
amugy meg ne próbáld ki ugyis rákapsz:D de most komolyan utána nem tudsz egy normálisat bulizni józanul/alkohollal mert tudod hogy milyen mással.
nem tudom a kardfogú tigrises kommentes mit evett de hát az mii:D nem értem sose hallottam még olyat hogy valaki tablettával ilyet látott. tudja fene:D
inkább érzelmi felfokozottságot "szeretetflash" , boldogságérzetet, "érzed a zenét"-ezt nem tudod elképzelni proba nélkül ...ilyesmi jellemző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!