Az alhasam bal oldlán nagyon erősen szokott fájni, görcsöl, nyom, és olyankor néha még állni sem tudok, olyan rossz. Mitől lehet? Egyeltalán milyen szerv van ott?
Figyelt kérdés
(13L)2009. szept. 17. 15:52
2/9 anonim válasza:
lehet vakbél, vagy petefészek is.
Egyszer nekem is volt ilyen, pontosan ezekkel a tünetekkel.
Azt hitték, vakbélgyulladás, de kiderült, hogy petefészekgyulladás.
Menj el dokihoz, mert egyik sem játék.
Kapsz antibiotikumot, ha gyulladás, és hamar elmúlik. Én egy hétig se szenvedtem vele.
19L
3/9 anonim válasza:
A vakbél jobb oldalt van, és nem ott fáj először, és kisugárzik máshová is. Biztos nem az. Én is inkább valami nőgyógyászati problémára gondolok, pl amit írtak, petefészek gyulladás. Jobb ha elmész orvoshoz, biztos néznek egy vizeletet is, mert felfázástól is fájhat az alhas tájéka.
4/9 anonim válasza:
a vakbél jobboldalt van, de baloldalt fáj. ezért gyanakodott a doki nekem arra
az előző előtti voltam
5/9 anonim válasza:
Akkor rosszul tanították? Mert mi azt tanultuk,hogy köldök körül fáj először, aztán jobb oldalt, és a McBurny pont benyomására fokozódik, mert ott a féregnyúlvány. (McBurny pont az a csípőcsont és a köldök közötti távolság első harmada, és jobb oldalt van). Nem rosszindulatból írtam, csak akkor lehet máshogy tanították.
6/9 A kérdező kommentje:
már már több mint 3 éve ilyen,de van,hogy nem jelentkezik akár egy hónapig,és ezért nem foglalkoztam vele eddig komolyabban.
2009. szept. 17. 18:31
7/9 anonim válasza:
Vastagbél-betegség, vagy pl. IBS is okozhatja (irritabilis bél szindroma).
8/9 anonim válasza:
Elsö vagyok.
Tuti vesekö.
Nekem is igy kezdte. Próbálj minél több folyadékot inni.
Már volt 2 szer.
Akkor elvileg ritkábban fáj.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2009. szept. 18. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!