A rekedtség melyik betegség előszele lehet?
Figyelt kérdés
Be vagyok rekedve tegnap este óta, de nem tudom mitől. A torkom nem fáj, egyszer-egyszer köhögök egyet, de más panaszom nincs. Lehet ebből még valami komolyabb dolog?
Lehet, hogy hülye kérdés, de már vagy 5 éve nem voltam beteg, így ez nekem most szinte új. :)
21l
2013. márc. 21. 11:41
1/3 anonim válasza:
Vírusos gégegyulladás.
Van egy kisfiam, kétszer volt neki ilyen betegsége, mindig ezzel kezdődött, mármint a rekedtséggel.
2/3 anonim válasza:
nekem is ez volt, 3 napig hangom sem volt. Orvoshoz nem mentem, csak fújkáltam Tantum Verde sprayvel. A gyereknek a hörgői voltak begyulladva, tőle kaptam. A gégegyulladás inkább kutyaugatásszerű-köhögéssel jár, nekem meg száraz köhögésem volt.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Meddig tartott nálatok ez a rekedtség?
2013. márc. 21. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!