Mennyire veszéjes az asztma. Vagy mirol szol?
Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 20:09
1/6 anonim 

válasza:

harminc éve vagyok asztmás. egyre rosszabb állapotba kerültem, akkor valaki ajánlott a steroid injekciót, ami tényleg jó volt évekig (a mellékhatásokról most jobb ha nem beszélek) aztán már az sem használt, ki sem tudtam mozdulni otthonról, állandóan jött értem a mentő. gondoltam, inkább meghalok, mert ez igy nem élet. aztán egy nap a kórházban többször "meghaltam" -nem is olyan borzasztó- és végül kómába estem.
Akkor elkezdtük keresni az alternativ gyógymódokat, de semmi nem használt. és csodák-csodája, elkezdtem inni a forever aloe vera gélt. évek óta iszom (kb.7éve) és tünetmentes vagyok. nem gyógyultam meg, de tünetmentes vagyok!!! Életminőségem tökéletes, mert minden más nyavalyámat is eltüntette. ez egy igazi "sikertörténet"
2/6 anonim 

válasza:

ja, még hozzá kell tennem, hogy a rengeteg fújóka tönkretette a szivemet, állandósult szivritmuszavarom van.
3/6 A kérdező kommentje:
OU jobb ha elkezdek félni!!
2009. szept. 17. 18:27
4/6 anonim 

válasza:

miért kéne félned? kezdd el inni a gélt és minden szörnyüséget elkerülhetsz ami velem történt.
5/6 A kérdező kommentje:
ok...kossz!!!!
2009. szept. 18. 22:00
6/6 anonim 

válasza:

nagyon szivesen. bár nekem mondta volna annak idején valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!