Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire veszéjes az asztma....

Mennyire veszéjes az asztma. Vagy mirol szol?

Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:

harminc éve vagyok asztmás. egyre rosszabb állapotba kerültem, akkor valaki ajánlott a steroid injekciót, ami tényleg jó volt évekig (a mellékhatásokról most jobb ha nem beszélek) aztán már az sem használt, ki sem tudtam mozdulni otthonról, állandóan jött értem a mentő. gondoltam, inkább meghalok, mert ez igy nem élet. aztán egy nap a kórházban többször "meghaltam" -nem is olyan borzasztó- és végül kómába estem.

Akkor elkezdtük keresni az alternativ gyógymódokat, de semmi nem használt. és csodák-csodája, elkezdtem inni a forever aloe vera gélt. évek óta iszom (kb.7éve) és tünetmentes vagyok. nem gyógyultam meg, de tünetmentes vagyok!!! Életminőségem tökéletes, mert minden más nyavalyámat is eltüntette. ez egy igazi "sikertörténet"

2009. szept. 17. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:
ja, még hozzá kell tennem, hogy a rengeteg fújóka tönkretette a szivemet, állandósult szivritmuszavarom van.
2009. szept. 17. 11:17
 3/6 A kérdező kommentje:
OU jobb ha elkezdek félni!!
2009. szept. 17. 18:27
 4/6 anonim ***** válasza:
miért kéne félned? kezdd el inni a gélt és minden szörnyüséget elkerülhetsz ami velem történt.
2009. szept. 17. 18:42
 5/6 A kérdező kommentje:
ok...kossz!!!!
2009. szept. 18. 22:00
 6/6 anonim ***** válasza:
nagyon szivesen. bár nekem mondta volna annak idején valaki.
2009. szept. 20. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!