Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ezek valamilyen "tüdőbetegségn...

Ezek valamilyen "tüdőbetegségnek" a tünetei? (lent)

Figyelt kérdés

Kb. 3 percet futok utána már érzek valami fájdalmat, mintha feszítené valami a tüdőmet és egyre erősebben érzem, egy idő után már meg kell állnom. Ugyanezt a fájdalmat érzem, ha kicsit gyorsabban sétálok, pl ha sietek a buszra, lépcsőzök, sőt még ha olvasok is (persze hangosan). És ez még kellemetlen is tud lenni, mikor órán nekem kell olvasni, pár mondat után már érzem, hogy fáj, alig kapok levegőt, és szinte szavanként olvasok "fulladozva".

Mi lehet ez? Asztma?

2009. szept. 16. 18:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Az asztma nem a "tüdőböl jön",Én elmennék egy dokihoz minél előbb,mert ez egy tök ártalmatlan dologtól,rákig sokminden lehet,de azért ne csak az én véleménymre támaszkodj!
2009. szept. 16. 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet akár asztma is,de lehet szivgyengeség is,bár ez inkább időskorban alakul ki..!Mindeképp menj el és nézesd meg a tüdődet orvossal,hogy mennyi a kapacitása stb...!
2009. szept. 16. 18:35
 3/6 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok, ilyen korban még nem kaphatok tüdőrákot (szerintem). És nem is dohányzok.
2009. szept. 16. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:
hát ez akár asztma is lehet, de akármi más is, hiába vagy csak 17. mindenképpen nézesd meg orvossal, fiatal vagy még, ilyenkor erős a szervezeted és több esélyed van leküzdeni a betegségedet, mert valami biztos h nemstimmel
2009. szept. 16. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Hogyne kaphatnál tüdőrákot 17 évesen?

Ez nem korhoz kötött. Kapod vagy nem kapod.

Viszont így már végképp ne dohányozz!

2009. szept. 16. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem asztmás vagy.Én az vagyok és hasonló tüneteim voltak az elején.Menj el orvoshoz, és csinálnak légzés funkció vizsgálatot.Egyáltalán nem fáj.Levegőt kell fújnod egy gépbe,aztán futnod 5 percet és megint fújnod,kapsz gyógyszert és megint fújsz.Ebből derül ki hogy terhelésre jelentkezik-e.Ha pedig nem az akkor sem veszítesz vele,legalább ezt ki lehet zárni,de talán az a "legjobb" ha csak asztma.:S Persze ez sem jó.Orvoshoz mindenképp menj el,mert lehet más is,esetleg fertőző,tbc...stb...:S Remélem meggyógyulsz!
2009. szept. 16. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!