Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fogorvosi kezelés közben...

Fogorvosi kezelés közben nyitva van a szemed vagy csukva?

Figyelt kérdés

Én foghúzásnál és tömésnél is nyitva tartom.

Csak most valahogy eszembe jutott, hogy vajon más hogy van ezzel.

Biztos vicces lehet a dokinak, hogy ott pislogok a kezei alatt. :D

2013. márc. 19. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
én ezt sosem figyeltem meg eddig. Szerintem egyszer nyitva, egyszer csukva. Múltkori gyökérkezelésnél biztosan nyitva volt, láttam, ahogy felszúrja a tűt :S
2013. márc. 19. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Csukva, csak ha "beszélgetünk" akkor van nyitva.
2013. márc. 19. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem fura lenne becsukva. Mondjuk a dokit se nézem, mert az se lenne szerintem jó, de általában az ablakot nézem, vagy a bútort, vagy akármit. Egyedül szájsebészeten volt csukva a szemem, mert amúgy is letakarták a fejem egy olyan kendővel, ahol csak a szám maradt fedetlenül. Na ott nem volt mit nézni. :) De ott is egy idő után a doki megkérdezte, hogy elaludtam, vagy miért nem beszélek? :P
2013. márc. 19. 18:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Én sem tudom úgy elképzelni, hogy csukva legyenek a szemeim.

Amúgy ahová én járok ott is szemben van az ablak, úgyhogy ha nem olyan fogamat kezeli a doki, hogy teljesen be kelljen hajolnia elém, eltakarva így a kilátást, akkor azon bambulok ki, illetve szemben a falon az ablak mellett van egy kis tv, oda szoktam még pislogni.

Szájsebészeten én is becsuktam néha, de csak akkor, amikor az orvos épp egy véső és egy kalapács segítségével próbálta kiszedni az ínyemből a beletört foggyökeret. :S Azt hittem, hogy kiesnek a szemgolyóim, jobbnak láttam betakarni őket a szemhéjammal. :D

2013. márc. 19. 19:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha fáj amit éppen csinál akkor csukva, ha nem akkor nyitva :D
2013. márc. 19. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!