A pisi tényleg jó a pattanásokra?
Figyelt kérdés
Korábban volt itt kérdés, hogy mit lehet csinálni a pattanásos arcbőrrel. A válaszok között vetette föl valaki, hogy zuhanyozás előtt vizelettel kell az arcot leöblíteni, és hogy ez is használ. Ez valami közkeletű tréfa amiről nem tudok, netán rossz vicc, vagy tényleg igaz?2009. szept. 16. 15:51
1/5 anonim válasza:
Erről én egy magazinban olvastam és ott azt mondták, hogy bevállt.
2/5 anonim válasza:
Igen jó rá, én is hallottam.
Sőt ismertem olyan néni,aki megitta ha köhögött vagy beteg volt:)
A pisi steril,és benne van minden ellenanyag amire szükséged van....legalábbis ezt mondják.
3/5 anonim válasza:
Én ki nem próbálnám!
Gondoljuk csak végig.Mi a pisi?A szervezet számára fölösleges folyadék,amivel együtt kiürül a szervezetből a méreganyag és a test számára szükségtelen anyagok.
Akkor most méreganyagos folyadékkal akarod az arcod öblíteni?
4/5 anonim válasza:
hülyeség --> divatba hozzák --> attól még hülyeség
5/5 anonim válasza:
ha úgy vesszük a gyógyszerekben is van pisi... a lovak pisijéből készül a legtöbb gyógyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!