Lehet abból bajom ha elszorítom a nyaki verőeremet és pontosan hogy csináljam?
"Lehet abból bajom ha elszorítom a nyaki verőeremet"
Reméljük.
Bajod?
Eloszor is, szerintem nem birod ajulasig szoritani.
Nekem szoritottak mar el, el is ajultam, de ez kontrollalt/felugyelt korulmenyek kozott volt, resze egy treningnek, sajat magamnak probaltam, de nem birtam szoritani ajulasig.
Ha megis sikerrel jarsz es elajulsz, estehtsz olyan idetlenul, hogy eltorik valamelyik csontod (nyak, orr?), vagy lepattan egy darab a fogadbol... az eleg gaz tud lenni.
szerintem tul fiatal vagy meg ha ilyen kerdeseid vannak, hogy nem fog eltorni? megis mi? A nyakad? A sajat szoritasodtol?
nem vagy tisztaban alapveto fizikai/testi dolgokkal
Mint ahogy nem tudod magad megfullasztani ugy, hgoy siman visszatartod a lelegzetedet (az agyad nem fogja engedni, bekapcsolnak az osztonok es akaratod ellenere levegot fogsz venni) ugy a sajat csontodat sem tudod eltorni, legalabbis a nyaki csigolyat biztos nem
Egyedul ne csinald, mert elesel es csunyan bevered a buta arcod. Ha nem lehet szep szoval vissza tartani, akkor mindenkepp legyen veled valaki es puha agy kozeleben csinald!
Elofordul, hogy ugy elajulsz hogy nem tersz magadhoz es ha nincs a kozelben segitseg csunya agykarosodast szenvedsz ha teszem azt nem all vissza a legzesed...
A nyakad ket oldalan fut ket er, amire ha raszoritasz erezni fogod a szivveresed. Ezt a ket eret szoritsd a ket ujjaddal/kezeddel...
Orvostan hallgató ismerősőm kipróbálta éjjel álmában a párján a szivmasszást. De valami fura volt elkezdett szürkülni. Rájött hogy leállitotta a szivét. Gyorsan elkezdte neki ekkor adni a szivmasszást majd érezte hogy ujra ver neki. Ekkor rémülten felrázzta s kérdezte hogy van? Erre ő:
- Semmi különös de olyan furcsát álmodtam, alagut, végén fehér fény, stb...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!