Fülzúgás hónapok után elmúlhat egyszer csak?
Sajnos kevés az esélye hogy elmúljon csak úgy magától... :-(
Vannak alternatív terápiák, pl. lézerterápia, valamint olyan rendelések, ahol kb. bemérik hogy milyen hangon zúg a füled, előállítanak egy hangmintát amit hallgatnod kell és egy idő után esély van rá hogy ettől elmúlik.
Nootropil-t kaptál infúzióban?
Tudok olyan szakrendelést, ahol valakinek megoldották az ilyen problémáját, csak most nincs kéznél a cím/telszám...
Budapesti vagy, esetleg közel élsz Budapesthez? Akkor érdekes ez az információ, mert Budapesten található a rendelő.
1. válaszoló: Igen 3 napig Nootropil, utána 7 napig Chinothal. Mikor elkezdett zúgni a fülem, rögtön egy hétre már kaptam a kezelést.
2. válaszoló: sajnos nem vagyok pesti, Nyugat-Magyarországon élek :S
Mindkét válaszoló én voltam.
Érdeklődj ott ahova jártál kezelésre, hogy nincs-e fülzúgás szakrendelés a környéken.
Nézd meg ezt:
Most van valami újfajta készítmény a fülzúgásra, aurecon ring stop ez a neve.
Ezen kívül még ki lehet próbálni a patikákban kapható biloba kapszulát, valamint jó lehet a Forever Living Products "Gingko biloba" terméke is.
Sajnos több ötletem nincs.
Nekem is van fülzúgásom már nagyon régóta, szakrendelésen még nem voltam.
A nem a fülzúgással foglalkozók nekem sem tudnak mit mondani, csak azt hogy "Nootropilt írnak fel"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!