Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fülzúgás hónapok után elmúlhat...

Fülzúgás hónapok után elmúlhat egyszer csak?

Figyelt kérdés
2 hónapja van fülzúgásom, 17 éves vagyok, fiú. Infúzió megvolt, most gyógyszert szedek. Lehet olyan hogy ez spontán egyszer csak elmúlik? Nincs semmilyen káros szenvedélyem..
2013. márc. 16. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Sajnos kevés az esélye hogy elmúljon csak úgy magától... :-(

Vannak alternatív terápiák, pl. lézerterápia, valamint olyan rendelések, ahol kb. bemérik hogy milyen hangon zúg a füled, előállítanak egy hangmintát amit hallgatnod kell és egy idő után esély van rá hogy ettől elmúlik.

Nootropil-t kaptál infúzióban?

2013. márc. 16. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Tudok olyan szakrendelést, ahol valakinek megoldották az ilyen problémáját, csak most nincs kéznél a cím/telszám...

Budapesti vagy, esetleg közel élsz Budapesthez? Akkor érdekes ez az információ, mert Budapesten található a rendelő.

2013. márc. 16. 20:13
 3/8 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Igen 3 napig Nootropil, utána 7 napig Chinothal. Mikor elkezdett zúgni a fülem, rögtön egy hétre már kaptam a kezelést.

2. válaszoló: sajnos nem vagyok pesti, Nyugat-Magyarországon élek :S

2013. márc. 16. 20:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Mindkét válaszoló én voltam.

Érdeklődj ott ahova jártál kezelésre, hogy nincs-e fülzúgás szakrendelés a környéken.

Nézd meg ezt:

[link]

Most van valami újfajta készítmény a fülzúgásra, aurecon ring stop ez a neve.

Ezen kívül még ki lehet próbálni a patikákban kapható biloba kapszulát, valamint jó lehet a Forever Living Products "Gingko biloba" terméke is.

Sajnos több ötletem nincs.

Nekem is van fülzúgásom már nagyon régóta, szakrendelésen még nem voltam.

A nem a fülzúgással foglalkozók nekem sem tudnak mit mondani, csak azt hogy "Nootropilt írnak fel"...

2013. márc. 16. 20:39
 5/8 anonim válasza:
Nekem már agusztus óta zúg a fülem :/ szedtem mindenféle sz@rt de semmi sem segített, jó lenne valami megoldás.. 16.f
2013. márc. 16. 21:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére aludni tudok tőle, meg rendesen élem az életem de akkor is idegesítő hogy miért van ez. Próbálok annak örülni hogy például nem rokkant vagyok mert az nem bírnám ki, mivel mindenem a kosárlabda. De annyira szeretnék végre a régi lenni, fülzúgás nélkül.
2013. márc. 16. 21:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Hallásvizsgálatot csináltak? Rendben volt?
2013. márc. 17. 11:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen volt hallásvizsgálat. Meg mindenféle vizsgálat, és ahogy a legtöbb embernél ilyenkor, nálam is minden rendben volt :S. Jobban örültem volna, ha valami bajom van pl nyaki érelmeszesedés, mert akkor legalább tudnám, hogy mi miatt van.
2013. márc. 17. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!