Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nyelv és szájégés esetén...

Nyelv és szájégés esetén ismer valaki hatásos és bevált gyógymódot vagy fájdalomcsillapítót?

Figyelt kérdés

2013. márc. 16. 01:46
1 2
 11/11 anonim válasza:

Kedves Sorstársak!

Én kb. 1 évig küzdöttem nyelvégéssel.

A létező összes irányban kivizsgálattam magamat, mire végül én jöttem rá a tünet okára, amit sejtettem is. Egy étrendkiegészítőt szedtem pár hétig (MicrobX) egy diéta kapcsán, ami valószínűleg kiírtotta a bélflórámat. Erre utaló tünetem, amúgy nem volt. A székletem teljesen rendben volt mindvégig, de a mikrobiom valószínűleg felborult.

Nálam a megoldást egy bélgombát tartalmazó étrendkiegészítő (Enterol) és a Milgamma nevű készítmény jelentette. Több mint fél évig szedtem mindkettőt mire a nyelvégés elmúlt.

A nyelvégés mellett amúgy nekem más tüneteim is voltak Izomrángások napi szinten szinte folyamatosan és "kiesések", én így nevezem, amikor két alkalommal kb. fél percig nem tudtam hol vagyok.

Valószínűleg a bél-agy tengely sérült. Tehát a mikrobiom sérülése idegrendszeri tüneteket okozott.

Erről a területről egyelőre sajnos rendkívül keveset tudnak az orvosok. Általában fel sem merül okként.

A nyelvégésnek ezer féle oka lehet és tudom milyen borzalmas érzés, tapasztaltam. Azért írtam le, hogy nálam mi okozta a megoldást, hátha másnak is segítek vele!

Sok kitartást, türelmet kívánok annak, aki ezzel a problémával küzd!

2020. jan. 3. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!