Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Állandó köhögési inger?

Állandó köhögési inger?

Figyelt kérdés
Múlt héten beteg voltam. Megfázás féle tüneteim voltak, orrfolyás, fülem bedugult gondolom a váladéktól, sokszor az orrom is be volt dugulva. Kijöttem ebből, de viszont olyan 3-4 napja állandó köhögési ingereim vannak. Akármit veszek be, amitől eddig felszakadt, nem szakad fel. Száraz köhögés, mintha valami irritálná a légcsövemet és ez így "csikizi" és köhögnöm kell. Ma szinte folyamatosan elkezdett már szúrni a mellkasom, ami amikor köhögök vagy levegőt veszek még rosszabb. Mi okozhatja ezt szerintetek?

2013. márc. 14. 21:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez még a betegséged utózöngéje, A köhögés lassabban múlik,néha hetekig is tart. Ha száraz,inger köhögésed van Ne köptetőt szedjél,hanem köhögés csillapítót.A gyógyszertárban tudnak segíteni,h milyet.
2013. márc. 14. 22:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez nekem 3 hétig tartott a betegség után, Mucopront szirup kicsit felszakította, de nem igazán. Ha levegővételre nagyon szúr, akkor menj el a háziorvoshoz, lehet elküld egy mellkas rüntgenre.
2013. márc. 15. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!