Külső aranyérnek tűnik, de nem teljesen olyan. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Szóval pár napja észrevettem, hogy valami húzódik a végbélnyílásomnál. Zuhanyzásnál megnéztem és egy pici duzzanat, meggymag meretü vagy meg annal is kisebb golyócska van ott. Nem vérzik, nem váladékozik, mindent tudok csinalni. Ülni, feküdni, dolgozni. Picit fáj, ha megnyomom, de nem is fájdalom ez csak picit feszül. Keresgeltem a neten és sok tünet egyezik a külső aranyérrel, de az fáj nem? meg vérzik stb. Ha az kezdjem a neten talalhato praktikak alkalmazasat, mint ulofurdo, koromvirag, vagy irany az orvos? Köszönöm2013. márc. 14. 13:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!