Mit tegyek? SOS
ANagyon kemény dolog a fű. Az ember a light-os hatása miatt azt gondolja hogy nem veszélyes, de ez nem ìgy van.
Ēn 13 évig szívtam. Annyira szerettem, hogy soha senki nem tudott rászedni, hogy tegyem le.. pedig voltak rendőrségi ügyeim folyamatosan. Tönkre ment a szüleimmel a kapcsilat, a párkapcsolataim is állandóan rámentek. És én csak szívtam egész nap.. meló közben is. /sofór vagyok/:-) na aztán egyik napról a másikra komoly potencia zavarom lett.. orvoshoz jártam.. monta a doki hogy ha akarok szexelni akkor hagyjam abba..
Lassan egy éve nem csinálok semmit
Az előző vagyok..
Szoval ezért nem szívom, de nagyon kemény leállni. Még most is sokszor ha eszembe jut, annyira megkívánom hogy borzaszto...
Ja, meg felszedtem 25 kg-t mióta nem szívom. És így sokkal jobb az élet.. állandó szorongásaim voltak amég szívtak, de már az is elmúlt..
Valószínű, ha nem lett volna ez a problémám, soha nem hagytam volna abba..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!