Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet hogy neurofibromatosis-o...

Lehet hogy neurofibromatosis-om van?

Figyelt kérdés
van az oldalamon 2 tejeskávéfolt szerűség de eddig nem nagyon zavart nem is törődtem vele..aztán mégis utánanéztem mi a fene lehet ez.akkor találtam rá erre a neurofibromatosis-ra..elég ijesztő betegség...aztán elkezdtem kutakodni a régi orvosi pappírjaim közt és ott találtam egy pappírt hogy neurofibramotosis gyanújával vizsgáltak csecsemőkoromban..de többet nem.anyámtól meg se merem kérdezni........20/F
2013. márc. 13. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez van, amikor valaki netről gyógyítja magát, 5 perc alatt az derül ki két májfoltról, hogy rákos daganat. Van bármilyen tüneted, ami nf-re utal? Ferdült csontok, intelligenciaproblémák, hallássérülés, gyomorpanaszok?

Ennyi idő alatt hidd el, lett volna annyi panaszod, hogy kiderült volna róla, hogy egy nf, gyermekkorban kötelességük vizsgálni, ha folt van a gyermeken, de az ki is derült volna, nem lett volna ilyen gondtalan életed.

2013. márc. 13. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
szia! úgy tudom, hogy minimum 6 db tejeskávéfolt az, amikor felmerül a betegség gyanúja, szóval szerintem nyugodj meg, főleg ha már kivizsgáltak korábban ;)
2013. márc. 13. 15:08
 3/3 Bach Rezső válasza:

Tisztelt Kérdező!

Az előző két válasz részben igaz, bár az első olyan dolgokat is felsorol ami csak nagyon kevés NF-es betegnél fordul elő.

Sajnos vannak olyan "betegeink" is akiknek semmi klasszikus tünetük nincs, csak a genetikai vizsgálat igazolta, hogy betegek. Illetve van olyan betegünk is akinek csak két foltja van és agydaganatai...

Tehát ha csak két foltja van és semmi egyéb tünete vagy problémája tényleg felesleges aggódnia. Ha esetleg egyéb problémái is vannak, kérem keressen meg minket az NF Magyarország ( www.neurofibromatozis.com ) oldalán keresztül.

Üdvözlettel!

Bach Rezső

elnök

NF Magyarország

2013. máj. 11. 07:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!