Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egyszer megvágtam magam,...

Egyszer megvágtam magam, azóta mindig kell mert kivánom! Bőebben lent. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pár hete kiváncsi voltam hogy milyen vagdosni magunkat. Kipróbáltam, és nagyon fájt, nem tetszett. Amikor begyógyultak a sebek, akkor 'megkívántam' és újra csináltam, én hülye. Megint szerettem volna, pontosabban ma, de nem találtam a pengét és most nem tudom mit csináljak nem érzem teljesnek az életemet.(xdd :'((( ) valamikor anyukám észrevette a kezemen és nagyon kibukott, de nem tudok leállni. Most mit csináljak???

13/L

2013. márc. 12. 22:11
 1/5 HotChoc válasza:
Mást nem tehetsz, próbáld meg megállni, hogy vagdosod magad. Eleinte rettenetes lesz, igen. A sebek viszketni fognak, a vágy hogy újra megtedd, talán őrjítő. De add bele minden erődet, és küzdd le az érzést! Menni fog, de harcolnod kell.
2013. márc. 12. 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugye tudod milyen nagy hülyeséget csináltál? Nagyon -nagyon nem kellett volna ezt kipróbálnod! Nem is értem, menő dolognak tartottad azt, hogy valaki vagdossa magát, vagy mégis miért akartad ennyire kipróbálni? Nem tudom mennyire vágtad meg magad, de azok egy ideig még 100, hogy látszani fognak, plusz nem tudom hol, de nagyon gyorsan szégyelni fogod magad miatta, aztán ha olyan helyen vágtál ahol amúgy látszik majd takargathatod! Meg is értem, hogy anyukád kibokott emiatt! Ha eszedbe jut, akkor tereld el a figyelmedet valamivel, fuss egy kört a ház körül vagy mit tudom én, egyél egy almát, de ilyen nincs, hogy nem bírsz vele leállni. igen, van aki nem tud ilyen egyszerűen lekattanni róla, de az más tészta. Te le fogsz tudni, csak annyi az egész, hogy ne agyalj rajta. Ne akard megkeseríteni az életedet a vagdosással, mert később nagyon nehéz lesz majd viselni az esetleges következményeket...
2013. márc. 12. 22:33
 3/5 Harley19 válasza:
No s pont abban a korban vagy, amikor a serdulok sokszor figyelem felkeltes celjabol csinalnak ilyeneket. Igazabol akkor fogsz rajonni milyen nagy hulyeseget csinaltal,mikor esetleg mas eszre veszi a hegeket s rakerdez miert vannak rajtad,es bizony az emberek itelkeznek. Tehat meglesz a velemenyuk...a masik oldal az,h barmikor nem vigyazol elfertozodhet...egyebkent a szulok ezt nagyon rosszul elik meg,sokszor magukban keresik a hibat...es ez is bantani fog egy ido utan...
2013. márc. 12. 23:31
 4/5 anonim válasza:
0%
Ge/:/i p/:/cs basz/:/dj meg te barom kezeltesd magad te f/:/sz !!!!!!!??
2015. febr. 6. 20:39
 5/5 anonim válasza:
Sajnos velem is ez van én annak a fiúnak a kezdő betűjét vágtam a csuklóját aki nem viszonozza az érzéseimet én se tudom még állni a kezemen virít egy Sz-betű meg tollal irt idézetek nekem nem sikerült de mostanában inkább tollal vagy filcel csinálom de így én sem érzem magamat teljesnek csak én szenvedésből csinálom😿💔
2017. jún. 8. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!