A piercingem megint begyulladt pedig már több mint 1 éves. Miért van ez? És mit tegyek?
Milyen fémből van? Nekem fülem is csak az aranyat bírja, gondolom piercingnél se lenne máshogy.
Valószínűleg érzékeny arra a fémre, amiből készült az ékszer.
Koszi a valaszokat! :)
Most egy arany pc-t raktam be.
Az lehet hogy a kosztol mert a piercingeimet a penzem mellett tartom. Vettem alkoholt mar be is ecseteltem vele. Csak ugy felek kivenni a piercinget. :D Ha bennehagyom es ugy ecsetelem az gaz? :)
Jaa es egyebkent azota nem gyulladt be csak most
. :/
Es szeretek hason aludni. :)
Eleve úgy szabad csak piercinget cserélni, hogy előtte lefertőtleníted az ékszert, mert cserekor felsértheted picit a lyukat belülről és elfertőződik ha nincs fertőtlenítve a piercing.
Kamillateával átmoshatod a lyukat és akkor nem kell kivenned az ékszert.
Nekem egyszer pl azért gyulladt be a köldök piercingem, mert napoztam, és felforrósodott a fém, és picit megsütötte a lyukat, pedig már akkor nekem is legalább 1,5 éves volt.
A traguspiercingem meg egy hajmosás utáni óvatlan hajtörlés miatt begyulladt, mert belekaptam.
Nincs azzal semmi baj, ha néha begyullad, csak tudd lekezelni. :)
Amit itt írtak, azok jók. :) Fertőtleníts csere előtt, meg tartsd tisztán, és néha vedd ki csak úgy az ékszert és fertőtlenítsd le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!