Miért van az hogy aki nagyon beteg, az mindig jobban lesz, mielőtt meghal?
Most mondták a Cipőről, hogy azért érte őket váratlanul a halála, mert tegnap már kinyitotta a szemeit, és követte őket a tekintetével.
Édesapám is nagyon beteg volt anno, és a halála előtti napon nagy javulás állt be az állapotában, akkor el is kezdtünk bizakodni..aztán másnap elment.
A nagymamám szintén. Elgondolkodtam ezen, és eddig akárkivel beszélgettem a szeretteik haláláról, mind azt mondta hogy előtte jobban lettek.
Kíváncsi lennék hogy ez egy véletlen, vagy van rá valami orvosi magyarázat?
Az okot nem tudom, hogy miért, de a jelenség valóban létezik. Az én apukám is jobban lett a halála előtt, teljesen feltisztult a tudata, lehetett vele kommunikálni, evett rendesen, az orvosok már át akarták küldeni a rehabilitációs osztályra, amikor következő nap meghalt.
Akkor sokat beszélgettem a nővérekkel és ők is azt mondták, hogy ezt nagyon sok esetben tapasztalják és tudják, hogy ha valakinél hirtelen, megmagyarázhatatlan javulás áll be, akkor utána meg fog halni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!