Begyulladt a bőröm a tetoválásom körül. Baj lehet?
Figyelt kérdés
Szombaton csináltattam egy tetoválást a vádlimra.(sárkány) Eddig semmi gondom nem volt vele csak fáj. Mára jobban be van gyulladva körülötte a bőr. Kenegetem Neogranormonnal és Fenistil géllel. Ez természetes vagy valami baj lehet? Mi a véleményetek?
Köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 11. 17:52
11/14 anonim válasza:
Én allergiás bőrkiütésre kentem fenistilt... A bőrgyógyász közölte, hogy azért rossz ötlet, mert nagyon szárítja a bőrt. Szóval bepanthen tényleg, nekem azt ajánlották tetoválásra. A fentistil szerintem nem segít amúgy sem tetoválásnál, pluszba még ki is szárítja a bőröd.
12/14 worcsi válasza:
utánanézhettél volna, hogy mivel is kéne kenned a friss tetoválásodat, mielőtt megcsináltattad volna. a fenistil nem jó rá.. ne csodálkozz, hogy begyulladt. Bepanthen és clarasept.
13/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Most olyan okosnak hiszed magad? Nem kértem okoskodást. Senki nem lehet tökéletes!! DE GONDOLOM TE AZ VAGY!!!!!!!!!!! Tök fölöslegesen válaszoltál már egyébként is.
2013. ápr. 2. 14:51
14/14 A kérdező kommentje:
ÉS NEM A FENISTILTŐL GYULLADT BE TE NAGYON OKOS. TANULJ MEG MONDATOT ÉRTELMEZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. ápr. 2. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!