Tegyük fel, hogy kórházba kerülsz, a kezelőorvosod leszbikus. Elfogadnád, vagy kérnéd, hogy egy másik orvos kezeljen?
A doki inget hord és nadrágot, a haja nem teljesen rövid, de hosszúnak sem nevezhető. Nyíltan vállalja, hogy leszbikus. Nem túl nőies, de empatikus, szakmailag is a helyén van.
Reakció?
Miért ne fogadnám el?
Ugyanolyan értékű ember,mint én,semmivel sem kevesebb és semmivel sem több.Nem egy csodabogár,meg nem egy különleges szerzet,akitől félni kell vagy undorodni kell tőle..mert nem kell:)
Én például biszexuális vagyok,de mentális problémáim nincsenek!!A "másság" nem létezik,csak az okosnak hitt hülye emberek találják ki,hogy megmagyarázzák,hogy ők felsőbbrendűek.Senki sem felsőbb vagy alsóbbrendű!Ilyen egyszerűen nem létezik,illetve az embereknek sem szabadna kitalálnia ilyeneket.
Az meg hogy te elítéled az meg a saját konzervatívságodról árulkodik.
Mert mi van,ha a nőket szereti?Undorodsz tőle,mert nő létére más nőkkel fekszik le?Talán azt hiszed,hogy nem higiénikus?Vagy talán azt hiszed,hogy majd téged is akar magának?Ugyanmár,gondolkodj!És fogadd el basszus..
Köszönöm a gyors válaszokat!
Bízom benne, hogy az emberek többsége így vélekedik. Olvastam már rengeteg gyűlölködő választ homoszexualitás témakörben, ezért merült fel bennem ez a kérdés.
Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok olyan ember van, aki nem engedné, hogy egy homoszexuális orvos kezelje - az már más kérdés, hogy mernek -e válaszolni a kérdésre.
Minden válasz hasznos, ment a zöld kéz!
Különben leszbikus vagyok és orvosira készülök - a félreértések elkerülése érdekében.
Ha szakmailag jó nincs az az Isten,hogy máshoz menjek.
Szerinted mi a helyzet a fordítottjával: ha a betegről tudott, hogy leszbikus vagy meleg az orvos másik beteget választ? Miért is tenne ilyet, ellátja és kész.
Mindkét felállásban a helyén kezelik a dolgot.
Nekem az angol tanárom volt leszbikus, 2 évig jártam hozzá, mert jól oktatott és az oktatáson van a hangsúly. Nem lett belőle sem több, sem kevesebb és nem is éreztem, hogy ez feszültséget okozott volna köztünk.
Nem érdekelne. De el sem tudom képzelni, hogy ez egy szimpla orvos-beteg kapcsolatban hogy is derül ki.
Ugyanis a homlokodra nincs ráírva.
Szóval tényleg nem értem a dolgot.
Előre elnézést kérek minden hívő embertől, de egy hitbuzgó katolikusról el tudom képzelni, hogy csak ránéz az orvosra és hangos tiltakozásba kezd.
Logikus, hogy az orvos-beteg kapcsolat nem azzal kezdődik, hogy "dr XY vagyok, leszbikus", de van, akin nyilánvalóan látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!