Pedikűr! Szerintetek érdemes rendszeresen járni függetlenül attól, hogy fiú vagy lány az illető?
Figyelt kérdés
Akik jár annak otthon egyáltalán nem kell bőrkeményedésekkel, tyúkszemekkel, stb. bajlódnia?2013. márc. 7. 16:14
1/6 anonim válasza:
Igen, mindenképp!
Egy igényes, ápolt férfiláb rendkívül szimpatikus!!!
Olyanhoz menjél, aki a szikével alaposan lekaparja a megvastagodott bőrt a talpadról, nem csak vakargatja. Fontos, hogy nem használ sarokreszelőt, annyira profi a szikével. Sajna, nem minden pedikűrös alapos. Viszont én találtam egy nagyon szuper hölgyet, aki budapesti, és eddigi legkirályabb pedikűrös. (Ha érdekelne, akkor priviben megadom az elérhetőségét.)
Mellesleg sok férfi vendége van.
2/6 anonim válasza:
Az előzőhöz: természetesen az igényes női láb meg már "alap".
3/6 anonim válasza:
Ha olyan a lábad, hogy otthon nem tudod kezelni, akkor igen.
4/6 anonim válasza:
Fontos, hogy a pedikűrös értsen is a körmökhöz. Rosszul vágott köröm sok gondot okozhat. A láb körmeit mindig egyenesre kell vágni és kétoldalt nem szabad kivágni, különben benő a köröm.
5/6 anonim válasza:
Az ápoltsághoz a kéz láb körmei is hozzátartozik, éppen úgy mint a rendezett fizura, vagy a jó minőségű cipő
6/6 anonim válasza:
Én tudok egy jó pedikűröst ajánlani aki régóta benne van a szakmában és nagyon alapos és precíz.Nem vágja túl a benőtt körmöt csak amennyire kell.Tyúkszemet is frankón eltávolítja. Jó a só alapú talpradírja és jó masszíroz is.Szerintem ha ilyen problémád van hívjad bizalommal. Budapesten dolgozik a 7.kerületben a Dohány utca 67 szám alatt a Judit gyógyközpontban. Nyulas-Győrfy Erika a neve, száma pedig 06703474838. Menj el hozzá, vesztenivalód nincs az tuti! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!