Milyen vírus van most? Lógok suliból, mivel menjek dokihoz? Ma nem voltam suliba, doki délutános, lassan megyek igazolásért, mit mondjak, mi a panaszom?
Figyelt kérdés
nem bánnám ha kiírna a hétre már2013. márc. 6. 14:19
1/6 anonim válasza:
A hasmenés,gyengeség mindig nyerő.
2/6 anonim válasza:
kitartás mindjárt vége az évnek :)
3/6 A kérdező kommentje:
csak nem tudom, most van valami járvány, osztályból majdnem fele hiányzik, azért is untam meg, nem csinálunk semmit, üljünk ott és semmi. akkor inkább itthon ülök és azt csinálok amit szeretnék. de ha megkérem hogy írjon ki a hétre biztos megteszi, csak ne hasmenéssel menjek oda mert összetapogatja a hasam... utána meg elküld ultrahangra, mert kitapintható az egyik vesém... Túl alapos.
2013. márc. 6. 14:27
4/6 A kérdező kommentje:
eddig még 1x hinyoztam, akkor is meguntam és kértem egy htet, csak akkor még másik orvos volt, akihez úgy mentem, hogy mettől meddig adja :)
2013. márc. 6. 14:27
5/6 anonim válasza:
Most nálunk mindenki köhög, de ez a száraz, fullasztó köhögés. Elönt a könny és nem tudod abbahagyni, nagyon gáz. Van, akinél lázzal is jár. Erre az orvos nem fog tudni adni semmit, max. igyál lándzsás útifű szirupot, azt meg úgysem veszel. Szóval azt mondja, hogy maradj pár napig otthon.
6/6 anonim válasza:
Attól függ mennyit akarsz hiányozni. Ha csak 2-3 napot legjobb egy kis,hasmenés,hányinger,láz nélkül.Most van ilyen járvány is. De van olyan is,h hőemelkedésed van, fáj a torkod,köhögsz. Az általában hosszabb lefutású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!