Az én bőröm a lehető legérzékenyebb, már minden kencét kipróbáltam, de semmi nem használt, sőtt...
Hallottam, hogy a Vichy termékek nagyon jók, és most különösen reklámozzák a bőrhibajavító terméket. Kiváncsi lennék, vajon tényleg jobbak az olcsóbb silány termékeknél? Használ valaki ilyen terméket, és ha igen, milyen? Megéri?
2009. szept. 11. 14:30
1/5 anonim válasza:
Én vettem már többszőr is, de annyira nem jó. Tökéletes a hatása egész addig míg a bőröd be nem szívja. Az a baj, hogy nem gyógyítja meg, csak szinten tartja. Ha már egyszer elfelejted használni, már ott tartasz mint a legelején. A másik az, hogy elég hamar elfogynak.
Próbálj meg kozmetikussal konzultáli vagy bőrgyógyásszal. Az én kozmetikusom pl Ilcsi krémet adott és az egész szépen rendbe hozott.
2009. szept. 11. 14:43
2/5 anonim válasza:
szia, nem tudom, hogy hatékonyak-e a Vichy termékek, de ha tényleg nagyon érzékeny a bőröd akkor a Herbalife-Nouri Fusion termékeket tudnám neked ajánlani igaz, hogy drága (bér szerintem nem sokkal drágább, mint a Vichy), de amióta használom, mint ha kicseréltek volna, természetes anyagokból készülnek és hipoallergének
Szerintem téged konkrétan a RadiantC érdekel ami eltünteti a foltokat az arcodról, természetesen nem az első használat után: [link]
2009. szept. 11. 14:51
3/5 anonim válasza:
2. vagyok, olvastam az előttem lévő választ és annyit hozzáfűznék az előző válaszomhoz, hogy a Nouri Fusionból elég, ha csak egy nagyon picit teszel az arcodra, nekem pl. az éjjeli krém több, mint 1 évig bírta és csak 50ml szóval ha kiszámolod egy hónapra nem sokkal több, mint bármelyik más krém és rettentően jó, amióta kipróbáltam azóta csak ezeket használom és sosem fogom lecserélni másra!
2009. szept. 11. 14:58
4/5 A kérdező kommentje:
Pontosan melyik termék? A Nouri Fusion melyike, mert többet láttam leírva, de nem tudom, hogy egy maszk, vagy zselé, vagy a börradir. Melyik jobb? Köszönöm az eddigi válaszokat. Írhattok még, szívesen fogadom, mert fontos!
2009. szept. 11. 15:08
5/5 anonim válasza:
az az igazság, hogy akkor a leghatásosabb, ha többet használsz egyszerre, én pl. használok tejet, tonikot, éjjeli és nappali krémet, peelinget, maszkot, RadiantC-t és szemzselét. Viszont ahogy már emlitettem a tejen és a tonikon kívül mindegyik kibír legalább egy évet. Persze először én sem vettem meg mindet a legfontosabb vagyis az alap a tej és a tonik utána ahogyan engedi a pénztárcád (néhány hónap múlva) a nappali és az éjjeli krém... Viszont mielőtt elkezded használni a termékeket érdemes elmenni egy tanácsadóhoz, aki megmondja mit hogyan kell és hogy valójában mire van szüksége a bőrödnek. Kb ennyi ha érdekel, e-mailben érdeklődj az oldal szerkesztőinél majd ők összehoznak egy tanácsadóval.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!