Mi baja lehet? :O Haver fogadásból 17 korty ablaktisztítót ivott. Nem akar kórházba menni, de szédül. Mi baja lehet?
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 12:18
11/19 A kérdező kommentje:
Egyet értek :D xD De ez most nem segít :/ Mért ide jött? :O
2013. márc. 1. 12:47
12/19 anonim válasza:
ha ennyi esze van, akkor csak gratulálni tudok neki...az ő érdekében remélem jól megszívja, jó rosszul lesz tőle (persze ne haljon meg csak legyen irtózatosan szarul, hogy még a mentőt se tudja kihívni magának) és akk talán többet nem lesz ilyen hülye és megtanulja értékelni az életet -.-
13/19 A kérdező kommentje:
Ezt én is remélem de ketten vagyunk itthon és ő bár nyugodtan ül a másik gép előtt és játszik, semmi baja, csak azt mondja zsibbad a feje és szédül de nem para, én aggódom, én felelősségem , nem neki, nekem segítsetek kérlek :O !
2013. márc. 1. 12:59
14/19 anonim válasza:
Ti menthetetlenül hülyék vagytok, esküszöm. Remélem nem akartok szaporodni a társadalom terhére. Előre is megköszönném, ha nem tennétek.
15/19 anonim válasza:
Szerintem csak előny a dolog, sőt, még 17 kortyot elő is írnék, akár lógból vagy spirituszból is.
16/19 anonim válasza:
Ezt hivják természetes kiválasztódásnak!!!!!!!
18/19 anonim válasza:
Igyon még egy flakonnal, ha már ilyen debil!
19/19 A kérdező kommentje:
Hehe, köszi a válaszokat, ki hányta és semmi baja se lett :D
2013. márc. 5. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!