Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak izzadás ellen?...

Mit csináljak izzadás ellen? Nagyon fonto$ lenne!

Figyelt kérdés

Akkor is van foltom, hogyha nem mozgok csak egy helyben ülök. De annyira durva, hogy még a pulcsim is átázik. Pedig minden nap fürdök, borotválom és dezodort is használok (szinte mindegyiket próbáltam már, de mindegyik csak a szagot fedi el) használtam azt a Solutio antisudoricát, eleinte használt valamennyit, utána már nem. Amúgy a fekete cuccokon is nagyon durván meglátszik de nem szoktam emelgetni a kezemet.

Most nagyon fontos lenne mert jön a jó idő, tesin kint leszünk és ugye a melegben még nagyobb foltom lesz és a pulcsit úgyis levetetik, pólóban meg tiszta izzadtság lenne minden. Mit tegyek? Egyébként a hátam is le szokott izzadni.

16/L

2013. febr. 28. 21:46
 1/10 A kérdező kommentje:
És amúgy lehetséges, hogy a pajzsmirigyemmel van valami, nem tudom pontosan mert még nincsenek eredmények, voltam már orvosnál, igaz nem izzadás miatt.
2013. febr. 28. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz helyzet. Legjobb, ha elfogadod ezt az idöszakot ilyennek. Várhatoan egy-két év mulva elmulik. Kérhetsz orvosi segitséget, de nem biztos, hogy lesz eredménye. Egy apro esetleges segitség miatt küldesz privit?
2013. febr. 28. 22:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát jó, de biztos van valami megoldás erre mert ezt már nem bírom. Már vagy 4 éve élek így, télen nyáron (azaz a 35 fokban is) pulcsiban vagyok csak itthon nem. És tesizni meg nem akarok így. Ugye ott emelgetni kell a karodat meg minden és úgy mindenki látja.
2013. febr. 28. 22:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Általában hormonális. Lehet hogy elmulik ha befejeződég a növés, fejlődsé, de ha hormon betegség okozza nem fog. Viszgáltasd ki mert lehet könnyen orvosolható és meg is oldódna a probléma.
 5/10 A kérdező kommentje:
Mit írjak privibe?
 6/10 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy folyamatban van.
2013. febr. 28. 22:11
 7/10 anonim válasza:
én is ugyanebben a helyzetben vagyok. azt mondták menjek bőrgyógyászhoz és felír valamit. nekem még a talpam és a végtag hajlataim is izzadnak(könyék,térd,csukló) és még a tenyerem is. :// 14/L
2013. márc. 9. 19:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Nekem is a térdhajlatom és a combomnál is :s
2013. márc. 9. 20:47
 9/10 prei válasza:
Cukorbetegség..Csak még lehet nem tudod..Nálam ez okozott fokozott, és indokolatlan izzadást..Ha mínusz tíz fokban is leizzadsz, vagy ha bemész kintről egy szobába és kicsap a víz, cukorbeteg vagy ,csak még nem tudod..Rásegít a magasvérnyomás is, de elsősorban a cukorbetegség okozza..
2023. jan. 14. 07:29
 10/10 prei válasza:
Még egy okoz fokozott izzadást..A Rák..Ha éjszakai izzadásod van, arra ébredsz hogy csuromvizes vagy, lehet hogy rákos vagy..Saját esetem mutatja, ez lehet egy előjel..Sajnálom, de nem akarok senkit megijeszteni, de vegyétek ezt a tünetet komolyan.
jan. 8. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!