Nagyon SOS! Hogyan tävolithatnäm el az egészségügyi szivacsot a hüvelyemböl?
Figyelt kérdés
sehogy sem tudom kiszedni!nagyon fentre raktam biztos.mär mindenhogy probältam:(..valami tipp?2009. szept. 10. 20:28
1/9 anonim válasza:
Mi az az egészségügyi szivacs?XD (bocsi ha csak én nemtom:D)
űHát esetleg próbálj nyomni,mintha kakálnál..ha az sem megy...irány a doki:S
2/9 anonim válasza:
Én sem tudom, mi az, de menj ügyeletre.
3/9 anonim válasza:
A hüvely 12 cm hosszú. Én simán érzem a végét, ha felnyúlok. Érezni a méhszájat is. Nem tudom, hogy hogyhogy nem jön ki belőled. Próbáld fekve, guggolva, kicsit nyomj.
Bár én sem tudom, mi az az egészség, de elég "dokisan" hangzik...Nem dokinak kéne kiszedni?
4/9 anonim válasza:
* mi az az egészségügyi szivacs *
5/9 anonim válasza:
Hát próbáld meg nyomni és közben nyúlj fel két ujjaddal és próbáld megfogni. Ha máshogy mégsem menne, akkor ha van párod és nagyon bíztok egymásban, akkor kérd meg h szedje ki (egyszer bennem maradt a gumi és a párom szedte ki. Eléggé fájt, de sikerült neki az ami nekem nem. Egy kívülálló könyebben eléri)
6/9 anonim válasza:
tényleg, mi az? google nem dobott rá ki semmit. :S
7/9 anonim válasza:
Szerintem a fogamzásgátló szivacsra gondol. Én csak olyanról hallottam.
9/9 A kérdező kommentje:
menstiruäciora,és szexre is jo ez a kis szivacs.végül amugy este ügyeletre kellett mennnem valoban..tul felcsuszott a szivacs,és mondtaa doki,ezt azéletbe nemtudtam volna kiszedni magambol.hät..azt hiszem többet nem probälkozom ilyennel:).
2009. szept. 11. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!