Valaki megtudná mondani mi ez? Most jött ki 2 perccel ezelőtt, valami 40-50 kis hímlő a hasamon, köldököm körül, olyan mint a csalláncsípés, hirtelen jött.
na most lefürödtem, hát már kezdenek eltűnni, de viszket írtóra és piros, kisebb dagadások, nem nicns köldök pircingem, semmim.
14/F vagyok.
De most volt edzésem, lehet hogy műszálás ruha miatt?
nincs ebbe semmi, ezcsak csalánkiütés. elfog múlni, kb félórán belül. ha megizzadtál a műszál alatt akkor eléggé lehet h attól jött ki. lehet h máskor is kifog. ezcsakegy allergia. nekemis van, és a kálcium nem segít:D nekem legalábbis. mire hatna a kálcium, már lemegy az egész magától. piros, viszket, és duzzadtnak tűnik. tipikus allergiás csalánkiütés.
az orvos se csinál amúgy ezzel semmit, aztmondja h kerüld azt, amire allergiás vagy. ha extrém eseteket ült, pl napokig ottvan, és mindenhol, akkor szokott felírni antihisztamint, de téged ez nemigazán fenyeget, ezcsak igen extrém esetekben fordul elő, mikor az ember egész testét ellepik, és nem akarnak szűnni.
ha a szád bedagad, vagy érzed h a nyakadon is előjöttek, akkor figyeld, h rendesen kapsz e levegőt, mert ha túldagad, megfulladhatsz. ha ezt érzed, azonnal orvos, de sztem téged ezsem fenyeget, ezis csak az extrém esetekre jellemző.
egy link erről, ha nagyon unatkozol...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!