Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Napi nyolc órát dolgozok...

Napi nyolc órát dolgozok gumicsizmában. Iszonyatosan beleizzad a lábam és nagyon büdi. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Amugy nem büdös a lábam amikor nem dolgozok például hétvégén, akkor is van rajtam zárt cipő de nem büzlik a lábam. Ajánlana nekem valaki valami krémet vagy otthon praktikát ellene?
2009. szept. 10. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sokféle lábizzadásgátló szer van. Bármelyik boltban vehetsz. Megmosod a lábad, szárazra törlöd és úgy kened be. Tiszta zoknival húzod fel a gumicsizmát. Megszüntetni szerintem nem fogja teljesen, de enyhíthet az állapoton.
2009. szept. 10. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Vannak lábfrissítő krémek és dezodorok. DM-ben, Rossmannban, de gyógyszertárakban is lehet kapni. És ha van időd, akkor hétvégente egy kis ecetes vízben is áztathatod a lábad, az is elveszi a szagot.
2009. szept. 10. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:
A csizmátis kezelni kell, mert abban is megtelepszenek a bűzt okozó mikroorganizmusok,gombák, és hiába kezelede a lábad, ha a csizmából mindíg újraindul a folyamat
2009. szept. 10. 13:22
 4/5 anonim válasza:

Javasolt kezelések

a) csizmafelvétel előtt egyszerű babahintőpor, tiszta nem műszálas zokni

b) a csizmában időnként hagyj hig formalinos oldattal enyhén

megnedvesitett rongyot vagy vattacsomót, utána hagyd szellőzni és csak utána vedd fel. Vigyázat! A formalin mérgező!

2009. okt. 14. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor fejre húzni tilos!

:DD

2009. okt. 14. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!