Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogyan tovább?

Eszti26 kérdése:

Mit tegyek hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Pajzsmirigy alul működésem van és nagyon sokat híztam és nem tudom leadni. Gyógyszeres kezelést kapok de mindig rossz az eredmény nem állt még be vagy az orvos nem tudja mit csinál mert lassan 2 éve ugyan úgy szedem a gyógyszert és semmi várom a véleményeket és a hasonló tapasztalatokat előre is köszönöm üdv:Eszter
2013. febr. 24. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
2 ev alatt azert mar eredmeny kellenne legyen,ha nem jo az ertek miert nem emeli a gyogyszert az orvos,mar reg kellett volna.
2013. febr. 24. 12:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ én sem tudom most is és mindig az a válasza hogy megvárjuk a köv: eredményt nagyon olyan érzés hogy azt se tudja mit csinál.
2013. febr. 24. 13:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha tudsz keress masik orvost,nekem mar az elsö honap utan valtoztatott es utanna is valamikor amikor nem jo volt az eredmeny.
2013. febr. 24. 15:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Szia köszönöm és egy kérdés és fogytál tőle.??
2013. febr. 24. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:
En nagyon sovany voltam amikor diagnosztizaltak,nem alulmüködest,hanem Hashimotot alulmüködessel.Majd evekre ra hiztam meg,antidepresszansto ,amit most sehogy nem tudok leadni,de vannak mas hormongondjaim is.
2013. febr. 24. 16:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Hmm sajnálom én is igy vagyok ezzel hogy vékony voltam de most nem tudom le adni sajnos és én szültem is és most 2 éves a pici de az anyatej nem szünik meg pedig nem is szopizot és igy minden hormon katasztrófa együtt van.
2013. febr. 24. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!