Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Laparoszkópia műtét?!

Laparoszkópia műtét?!

Figyelt kérdés

3 hét múlva lesz laparoszkópia műtétem mert a bal petefészkemben talált az orvosom egy 4cm-es "cisztát" ami sajna egyre csak nő....És körülötte még 3 kisebb is van.Az is rá van írva a papíromra h diagnózis:endometrioma....

Még el kell mennem vérvételre és csak azután mondja el a mentét,hogyan fog zajlani stb...

Segítsetek nekem kérlek ,hogy aki már esett át ilyen műtéten,hogyan zajlott meddig volt kórházba voltak-e utána fájdalmai és minden érdekelne,tapasztalatok...:) (Én egy picit félek tőle)

2013. febr. 23. 15:43
 1/1 anonim válasza:
Nekem is volt petefészek cisztám, sok apró. Ezeket a laparoszkópiás drilling módszerrel kiszúrkálták. Engem 4. nap engedtek ki. Úgy hogy műtét előtti nap reggel kellett befeküdni, akkor felkészítenek, másnap műtét, utána 1 nap pihenő, és aztán reggel lehetett hazamenni. Annyira nem vészes, nekem a köldököm fájt egy hétig, és a 2-3 napig fájtak a vállaim, a felgyülemlett gáztól, de az a sétával ki is ürül. Ha érdekel valami részlet, írj privátban.
2013. febr. 24. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!