Galériás lakás. Köhögés és torokfájás. Összefügghet?
Hello.
Adott egy galériás lakás. A galéria alatt/alól nyílik a fürdő illetve alatta van a konvektor is.
A galérián a háló.
Most költöztünk ide és arra lettünk figyelmesek hogy a galérián fennt gyakran ( főleg este )köhögési roham jön ránk.
Ez csak fennt fordul elő.
Véleményetek szerint összefüggés lehet a lakás elrendezése/ a galéria és a köhögés között.
Kérlek ne offoljatok.
Köszönöm a válaszokat.
Uhh, pont egy ilyenbe laktam a József körúton, ugyanez volt az elrendezése! Én sokat szenvedtem, amíg ott laktam, egyre gyakoribb volt a fejgörcsöm, ami hányással fejeződött be. Vagy a konvektorral volt gond, vagy a rettenetes salétromos fal volt az oka, de mióta elköltöztem, 1,5 éve, soha nem fájt a fejem egyszer sem.
Viszont barátomnál a panelben állandóan köhögök mikor lefekszem az ágyra és a torkom is szúr, ott szerintem a padlószőnyeg miatt lehet, mert itthon meg semmi ilyen problémám nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!