Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért mondja azt, hogy nem...

Miért mondja azt, hogy nem akar panaszkodni, aki folyamatosan panaszkodik?

Figyelt kérdés
Van ez az embertípus, aki amikor beszélsz vele, mindig sorolja órákon át, mennyi baja van, hol fáj,mi fáj és úgy 10 percenként közbemondja, hogy "de nem akarok panaszkodni", de amúgy szóhoz sem hagy jutni, csak mondja, mondja. De nem veszi észre, hogy éppen panaszkodik és hogy én akihez beszél, nem vagyok orvos, és nem is tudom hogy lehetne megoldani a problémáit?
2013. febr. 22. 08:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
ezt úgy általánosságba mondtam
2013. febr. 22. 09:33
 12/15 anonim ***** válasza:
89%
pl ha te nem vagy jól,akkor nem tudsz másnak jó dolgokat átadni.Ha a másik nincs jól,akkor te nem kapsz tőle pozitívumokat.Akkor mi értelme az egésznek?:)
2013. febr. 22. 09:35
 13/15 anonim ***** válasza:
79%

A legjobb az volt egyszer, amikor egy régi barátnőm azt ecsetelte, hogy neki mennyire szar mert nem talál normális pasit... közben a könnyeimmel küszködtem, mert épp nagyon rossz hírt kaptam.

De Ő észre sem vette magát, csak fújta perceken át a sztoriját. Tényleg mindenki csak saját magával van elfoglalva... :(

2013. febr. 22. 09:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
hát ez a lényege az emberi létnek
2013. febr. 22. 09:38
 15/15 anonim ***** válasza:

1-es vagyok!

Szóval az ember a barátjának biztosan nem mond olyasmit, mint amit az első hozzászólásomban tanácsoltam. (Ezért kár volt lepontozni.)

De valóban vannak emberek (= volt szomszédasszony, volt kolléganő, volt bárhonnan eredő ismerős), akik szinte vadásznak azokra a személyekre, akiknek még nem sírták el aznap a problémájukat, és szinte megszabadulni sem lehet tőlük. És úgy ömlik a szájukból a panasz-áradat, hogy sokszor én is azon gondolkodom, egyáltalán vesz-e levegőt az illető, vagy mikor fog levegő híján össze-esni.

Szóval azért nem kell rögtön egyik végletből a másikba esni, és letámadni azokat az embereket, akiknek már a háta-közepén jön ki valakinek az összes problémája, mert annyiszor végig-hallgatta már. Gondolom, a kérdező is arra kíváncsi, hogy az ilyen embereket hogyan lehet leállítani.

Erre válaszoltam, amit válaszoltam, és azt mondom: Örüljön, aki még nem találkozott ilyen ismerőssel, mert ezt a fajta embertipust tényleg nehéz úgy leállítani, hogy abból ne legyen sértődés.

2013. febr. 22. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!