Nem tudom ez még is mi, és, hogy hova kéne írnom, de egyet tudok, hogy nehéz, és rossz. Mit tehetnék?
nő vagy, vagyis sosem leszel megelégedve a súlyoddal. akkor sem, ha 30 kilóra fogysz. egyébként 70 kilóig jó vagy, onnantól számít minden egyes kiló feleslegnek.
szerintem hagyd abba a méregetést, egyél amennyit gondolsz, akár hízhatsz is, mert senki sem szereti a modell alkatú lányokat. jó, nem az hogy senki, de 90% nem. :)
Szia!
először is,szeretném figyelmedbe ajánlani a következő linket: [link] itt kitudod számítani a testtömeg indexedet.Kérlek csináld meg,mert ennek a fele sem tréfa!
Az egyik bnőm is hasonló gondokkal küzdött és nekem mondta el:együtt aztán elmentünk a suliorvoshoz és vele beszéltünk először.Aztán jöttek a szülei.Kapott beutaló pszcihológushoz,aki nagyon rendes volt,hiszen minden nap ilyen betegekkel foglalkozik.
Úgyhogy ne szégyenkezz emiatt!
Szerintem ne koplalj!
Étkezz egészségesen!Sportoljatok a bnőddel rendszeresen!
Este hat után ne egyél!
Ha ezeket betartod,tarthatod a súlyod!De fogynod nem szabad,mert sztem így is nagyon vékony vagy...
Sok sikert! L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!