Menjek suliba holnap?
Figyelt kérdés
Nem tudom vasárnap este lázas voltam bedagadtak a szemeim meg a nyirokcsomóim és valahol a nyelvem alatt..pár percig alig tudtam beszélni..Tegnap még éreztem.hogy lázas vagyok.. nincs lázmérőnk de szédültem meg éreztem hogy meleg a fejem..mostmár szerintem elmúlt a láz viszont nagyon fáj a torkom és folyik az orrom.. Eddig voltam iskolában..mit tegyek?2013. febr. 19. 17:10
1/10 anonim válasza:
Inkább a háziorvoshoz menj el holnap. Ha nem pihened ki a betegséged, súlyosabb szövődményei is lehetnek. + a közösségben szétszórod a vírust.
Szóval, inkább a dokit válaszd. Jobbulást :)!
3/10 A kérdező kommentje:
Nem hiányoztam még idén meg általába nem is nagyon szoktam mindig ez a megfázás tesz be. Tanulás szempontjából könnyű a hét de már egyszer volt egy hónapig tartó megfázás nálam és csak 2 nap itthon maradás után gyógyultam meg.. nem örülnék,ha sokáig tartana jövő hét nehéz lesz. Nem néznek hülyének az orvosok?
2013. febr. 19. 17:18
4/10 anonim válasza:
A dokihoz menj suli helyett és vegyél egy lázmérőt. A szüleid nincsenek otthon ? Csak azért kérdezem mert fura,hogy mást kérdezel ezzel kapcsolatban.
5/10 A kérdező kommentje:
a szüleim lesz@rnak..de ez mellékes nincs lázmérőnk.
2013. febr. 19. 17:33
6/10 anonim válasza:
Elég szomorú,hogy ilyenek veled a szüleid. Mennyi idős vagy?
7/10 A kérdező kommentje:
17
2013. febr. 19. 17:36
8/10 anonim válasza:
Nagyszülők vannak? Esetleg velük megbeszélhetnéd a problémáidat.
9/10 anonim válasza:
Mindenképpen menj orvoshoz!+ Vegyél egy lázmérőt!
Jobbulást!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!