Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Meg fázásra igyak egy kis...

Meg fázásra igyak egy kis házi pálinkát?

Figyelt kérdés

2 napja kint dolgoztunk,jól megizzadtam,melegem is volt,a vizet meg letettem a hóba,nagyon jól esett a jéghideg víz,vasárnapra rá,nem jól éreztem magam.Ma úgy éreztem az egész testem égne irritálja ha a póló,meg a pulóver hozzáér.Folyton fázok,szememből ömlik a könny.De a torkom nem fáj csak köhögök,meg alig birok menni,csak folyton feküdnék,meg aludnék.

Arra gondoltam iszok egy kis pálinkát,este,veszek fel egy vékony nadrágot,pulóvert betakarózok jól és,hátha ki ízadom a megfázást.

2013. febr. 18. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
Reggel,és este éhgyomorra pálinka! Napközbe mézes tea,sok gyümölcs,3X 1000mg Vitamin C! ha ez se segit Neo Citran!
2013. febr. 18. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Én egy jó csésze forralt bort ajánlanék.A pálinkának

nem melegitő hanem hűsitő hatása van .Ennél a forró tea

egy aszpirinnel is többet ér.Öltözz fel a hogy irtad.

A felhevült test elégeti a bacikat.Ha kiizzadtál utána válts szárazra .Jobbulást ! ha egy forró fürdő után kerülsz ágyba az is jó megoldás

2013. febr. 18. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Utolsó írta jól, erős forralt bort kell inni, lefekvés előtt. Másnapra kiizzadsz, és kutya bajod.
2013. febr. 18. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:
A forraltbor tényleg jobb ilyen esetben, mert a fahéjnak és a szegfűszegnek amit beleraksz gyulladáscsökkentő hatása van.
2013. febr. 19. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!