Milyen orvoshoz menjek fülfájással? Mert a fülészetről elküldtek, lévén ő nem tudja, mitől fáj.
Figyelt kérdés
Tegnap kezdődött a fülfájásom, pihekönnyű érintésre is nagyon érzékeny, a külső hallójárat picit meg van dagadva. Már az arcom is fáj tőle. Csak a bal oldalon. Én naiv elmentem a helyi fül-orr-gégészetre, de az orvos a vizsgálat után kijelentette, hogy ez nem az ő szakterülete, ő nem tudja mitől fájhat, oldjam meg egyedül. Mégis akkor hova kéne mennem?
18/l
2013. febr. 18. 18:46
1/3 anonim válasza:
Esetleg a fogorvost próbáld meg, a hátsó foggyökerekből is simán kisugározhat oda a fájdalom. Vagy bőrgyógyászhoz, hátha a füled bőrén van valami gyulladás.
2/3 A kérdező kommentje:
Fogászaton egy hete voltam, tökéletesek a fogaim. Plusz ma még a fülész is megnézte, szintén megerősítette, hogy jók a fogaim. Nem hiszem, hogy bőrgyulladás, mert belül is fáj. De köszönöm a választ.
2013. febr. 18. 18:58
3/3 anonim válasza:
Ha leesik a füled, vidd vissza nekik, hogy itt van na!
Egyébként huzatot is kaphattál, talán elfeküdted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!