Már pár hete fáj az alhasam a petefészkemnél, annyira hogy nem tudok az oldalamon feküdni,elmentem az orvoshoz, aki elküldött sebészetre, ott csináltak ultrahangot, semmit nem találtak, de a fájdalom nem mult el, igy elküldtek nögyogyászhoz, aki csak belémnézet és szerinte csak egy kis petefészekgyulladás lehet.Irt fel gyogyszert ennekmár egy hete, de semmit nem javult a helyzet.Olvasgattam és minden egyes tünetem arra utal, hogy petefészekrákom van.A sürü vizelés, derékfájdalom, idegentestérzet a hasamban,puffadás...És nem csinált az orvos hüvelyi ultrahangot sem és ugy érzem hogy valami rossz dolog van velem, mert nagyon furán érzem magam, soseméreztemmég ilyet, tegnap csak ugy elkezdet zokogni, mert ugy érzem meghalok ésészre sem veszik az orvosok.
Menj másik orvoshoz aki csinál hüvely ug-ot. egyébként gyakori hogy egy adag gyógyszer nem mulasztja el a petefészek gyulladást. szerintem kicsi rá az esély hogy ilyen komoly gond legyen. Amásik ami ellene szúl hogy a legtöbb ráknak már csak akkor van tünete ha nagyon előrehaladott állapotbna van, az pedig már látszik. lehet egy erősebb felfázás is az nem látható, de van hogy hetek alatt gyógyul. Szoval nyugi és nem kell midnig a legrosszabbara gondolni. Természetesen járj utána és addig menj amig nem vizsgálnak ki rendesen.
2013. febr. 18. 12:54
2/12 A kérdező kommentje:
sosem csináltak hüvelyi ultrahangot, igy lehet hogy előrehaladott..még egy vért sem vettek tőlem.a méhnyakrákszürés nem mutatja ki ha petefészekrákom van ugye?
2013. febr. 18. 12:56
3/12 anonim válasza:
Azt is vedd számításba, hogy pánikbeteg vagy. Van valami bajod, ami feltehetően nem súlyos, de te azt gondolod, hogy igen és rettegsz, hogy az orvosok nem veszik észre, meghalsz, stb. Maradj észnél, vizsgáltasd ki magad tetőtől talpig és ne ess pánikba.
2013. febr. 18. 12:56
4/12 anonim válasza:
Szerintem nem vagy az. Amilyen tüneteket felsoroltál azok még más betegségek tünetei is lehetnek.
Szerintem kicsit hipochonder vagy,(lehet nem is kicsit) beképzelsz dolgokat. Ha a doki azt mondta petefészek gyulladás akkor valószínűleg az. És ha a gyógyszer nem használ akkor vissza kell menni.
Írnak erősebbet.
Nem akarok b.unkóskodni de te érzed hogy meg fogsz halni meg sírsz de az eszedbe sem jutott hogy vissza kell menni. Ha meg ennyire nem vagy megelégedve a dokival válts orvost vagy menj magánrendelésre. Érdekes azért hogy te a netről nézed a tüneteket és elhiszel mindent, de aki ezt tanulta évekig és látott pár dolgot annak egy szavát sem hiszed.
Ha ezen túl leszel akkor érdemes lenne egy jó pszichológust is felkeresni mert "máshol" nagyobb baj van.
2013. febr. 18. 12:59
5/12 A kérdező kommentje:
visszafogok menni az orvoshoz szerdán.Nem vagyok ilyen, nem képzelek be magamnak sosem semmit.De most ez más.Érzem, hogy valami nincs rendben velem.Sok volt felmenöm között a rákos beteg.És csak azért íram ki, hogy esetleg kicsit többet megtudjak a dolgoról.
2013. febr. 18. 13:02
6/12 anonim válasza:
Figyelj tényleg nyugodj le. Biztos hogy jól érzed hogy nincs rendben valami. Írtad is mit mondott az orvos, de ez még nem jelent rákot. És biztos azért nem éreztél ilyet mert nem volt még petefészek gyulladásod.
Nekem egy egyszerű antibiotikum szedése úgy felborította a lenti dolgokat hogy nagyon szarul voltam.
2013. febr. 18. 13:09
7/12 anonim válasza:
És ne csak a nődokihoz menj el hanem a háziorvoshoz is .Kérj vérvételt, az nem árt meg és sok mindent kimutat.
2013. febr. 18. 13:11
8/12 anonim válasza:
Ciszta, PCOSZ ?
Ezek táplálkozásra visszavezethető betegségek, és jól kezelhetők.
2013. febr. 18. 13:15
9/12 A kérdező kommentje:
ultrahangon látták volna a cisztát, nem?
2013. febr. 18. 13:17
10/12 anonim válasza:
Én néhány évvel ezelőtt pont ilyen tünetektől szenvedtem és hosszú kivizsgálás után kiderült hogy nem is nőgyógyászati jellegű volt hanem emésztőrendszeri probléma (tejcukor érzékenység). Amint elkezdtem a diétát jobban lettem. Megszűnt a puffadás, a görcs stb...
Te is kipróbálhatod magadon hogy pár napig nem eszel tejterméket. Ha nincs változás ugyanezt glutén mentes diétával folytatod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!