Egészséges ha egy fiú testvérpár nem rendelkezik önálló alsóneművel hanem ugyan azt hordják? :D
Ismerősömről van szó és azt mondja szerinte természetes pasik között :D
Azért is írtam ki a kérdést szerintem tuti nem normális én lány vagyok de eszembe nem jutna nővérem bugyiját hordani :D
Egy fehérneműről beszélünk, nem egy pulcsiról.
Nagyon sok gombás és bakteriális fertőzést el lehet kapni közös fehérnemű, közös törölköző használatával. Egyáltalán nem egészséges. Hiába van kimosva. És ráadásul nem mindenki mos megfelelően. Nagyon sokan a fehérneműket és törölközőket is csak 40 fokon mossák, ami nem pusztítja el a gombákat és baktériumokat, így nyugodtan át lehet adni a másiknak a különböző fertőzéseket.
Szóval egészségére mindenkinek aki a testvére vagy az anyja fehérneműjét hordja! Csak utána nem kell meglepődni, ha majd gyakran látogatják az urológiát vagy a nőgyógyászatot!
Jól írtad! Eddig!;)
De ami késik nem múlik, szóval egészségedre!
Azért basszus, mert ha valakinek például kezdődő fertőzése van, akkor annak még tünetei sincsenek, viszont a fertőzést már simán átadhatja.
Kívánom neked, hogy sose tudd meg milyen egy gombás vagy bakteriális fertőzés következtében bekövetkezett gyulladás! De komolyan!
Nincs pénzed saját bugyira amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!