Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem érzem a kezem ha iszom?

Miért nem érzem a kezem ha iszom?

Figyelt kérdés
ha kicsit be vagyok csípve egy pár perc után alig érzem a kezem, tehát csak ilyen tompán. az ismerőseim azt mondják h náluk ilyen nincs. van mikor a számat is alig érzem, pedig nem vagyok részeg csak be vagyok csípve. a válaszokat előre is köszönöm
2009. szept. 7. 20:29
 1/7 anonim válasza:
hát ha ezt a kérdést komolyan gondoltad, akkor elég érdekes tünetei vannak az ivásodnak :-)) esetleg próbálj meg kevesebbet inni... de amúgy szerintem ilyenkor a vérkeringése amúgy is másabb az embernek. Mit szoktál inni? Mert lehet hogy az sem egy utolsó szempont.
2009. szept. 9. 17:59
 2/7 A kérdező kommentje:
igen ez komoly :) ha iszom akkor sem sokat. és hát mikor mit.. 2-3 fél vodka vagy vadász, konyak
2009. szept. 9. 18:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok...meg nyom a tarkóm sokszor,fura a fejem.Egyszerűen nem bírom az alkoholt.Volt olyan hogy két 3cent unicum next és egy pohár sör után olyan rosszul lettem,hogy azt hittem meghalok,szörnyű volt!Azóta nem keverem és csak keveset iszok,vagy egyáltalán nem.
2009. szept. 9. 19:14
 4/7 anonim válasza:
hát akkor úgy látom csak töményet iszol inkább de nincs ezzel baj, csak akkor lehet ki kéne próbálnod KÖNNYEBB piátkat pl sör? azt próbáld ki pl nagyon sok mindre jó is és ezt hidd el nekem egy két sör nyugtató lehet még álmos is leszel tőle de már többnél csak jól érzed magad és tudod mi a legjobb benne, hogy nem vagy tőle másnapos úgy mint a pálinkától pálinkát inkább úgy igyál hogy egyet előtte és aztán elég is
2009. szept. 9. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ilyet érezni, sőt a lábamban is. a tarkómon szintén. nem tudom mitől lehet ez, de várom a válaszokat.
2009. szept. 9. 19:51
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2009. szept. 10. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
most csak logikázok nem mondom hogy valóban ez lehet az ok!:mivel az alkohol oldja az idegeket védő zsírréteget,lehet hogy az érzőideget.selytjei közti összeköttetést piszkálja.Egyébként a zsibbadás általában vmilyen elégtelenség mitt szokott bekövetkezni,oxigén v más,vagy ha az adott ideg gyomódik,becsípődik,de ez itt kizárva
2009. szept. 10. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!