Miért ilyen kegyetlenek az emberek? Miért bántanak olyasmiért amiről nem tehetek?
Sajnos nő létemre nagyon magas vagyok, 178 cm és ez az egész eddigi életemet megpecsételte. Az iskolában, a szórakozóhelyeken, családban vagy akár csak az utcán. Állandó csúfolódások, bántások, gúnyolódás céltáblája voltam, nem fogadtak be semmilyen társaságba mert mindenhonnan kilógtam. Még csalűdban se érezhettem magam kényelmesen mert minden alkalommal az volt a téma milyen magas vagyok, meddig növök még. Méregettek állandóan mekkora vagyok. Nagyon sok sérelem ért emiatt gyerekkorom óta amit azóta se tudok kiheverni. Nem értem miért kell ezt csinálni, ezzel születtem, ilyenek a génjeim, nem tehetek róla, nem én akartam. Ez olyan kb mint ha egy láb nélkül született embert gúnyolnának, mert én is pontosan annyira tehetek róla.
Egy elkeseredett lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!