Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki aki a vérnyomására...

Valaki aki a vérnyomására szed gyógyszert?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor mit?És mi a betegsége?Nekem Hipertónia és Betaloc-ot szedek Tensiomin-nal.

Csak kíváncsiságból kérdem!Tapasztalatokat is írhattok!

2009. szept. 6. 19:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Hogy kérdezhetsz ilyet?? Az én betegségem is hypertónia, de más típusú,tehát más gyógyszert kapok.Ezek szerint a pulzusod is sok.

Talán bíznod kéne az orvosban,aki felírta Neked, és nem közvéleménykutatást játszani.Szedd rendesen és ha gond van,menj vissza az orvoshoz.

2009. szept. 6. 19:56
 2/10 A kérdező kommentje:

Semmi gond,nyugi!!!Én csak kíváncsi vagyok arra,hogy mire szeditek,mennyien vannak így az oldalon mint pl én és most Te is!

Nincs ezzel semmi gond,ha felháborítónak találod a kérdést akkor jelezz a moderátoroknak,vagy ne válaszolj!

Azért köszi a választ!

2009. szept. 6. 20:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Sokan vagyunk, lehet, hogy nem is fog mindenki írni! :-)

Itt nálunk 3-ból 3-an.

Még valami jó vízhajtó is be szokott jönni a képbe.

2009. szept. 6. 20:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Csak kicsit vagyok felháborodva.Mert mindenkinek más típusú magas vérnyomása lehet,Van szív eredetű,lehet veseeredetű,lehet ideges eredetű és még sok más.És természetesen a gyógyszerek is mások.Azt hittem,azt akarod szedni,mint a többség.
2009. szept. 6. 20:19
 5/10 A kérdező kommentje:

Dehogyis!Nem azért kérdeztem.....:)

Már 1 éve szedem ezeket a "bogyókat"

2009. szept. 6. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem is magas. Bisoprololt, Quadroprilt szedek, és tolok még egy kis Torvacard-ot a koleszterinemre :)

41/F

2009. szept. 6. 21:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Az első és a 20:19-es vagyok.Én Tarkát szedek,heti 1 Furonnal(vízhajtó) és Atorva-Tevát(koleszterinre)

37/L

2009. szept. 6. 21:45
 8/10 A kérdező kommentje:

Én is szedek 4 féle gyógyszert vérnyomáson kívül is csak hülye nevük van!Hamar megtaláltak ezek a nyavalyák!Nekem stressztől alakult ki!

19/F

2009. szept. 7. 02:17
 9/10 A kérdező kommentje:

Ja és Alvesco naponta 2x1(asztma)Rivotril naponta 2x(pánikbetegség)Coaxil is naponta 2x(hangulatjavító)

Frontin naponta 1x(nyugtatóként) és ugyebár Tensiomin naponta 2x1(vérnyomásra)

Betaloc 2x1 naponta (ez inkább szívre van és a pulzust viszi lejjebb)

A Betaloc-ot és a Tensiomint Hypertoniára írta fel az orvos!

Azért sz@r,hogy vannak ilyen betegségek.:(

2009. szept. 7. 02:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Diovan 22/F Magas vérnyomás
2009. szept. 7. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!