Mit tegyek hogy jobb színem legyen?
Figyelt kérdés
Szeplős és vas hiányos 20 éves lány vagyok.szeretnék érdeklődni hogy mit ajánlatok, mitől lehetne egy kicsit emberibb színem?? esetleg szoli??oda milyen krémet ajánlotok? hányszor kéne járnom és mennyi időnként?? nyáron nem barnulok a strandolások alkalmával de nem is égek le fájdalmasan. vagy szedjek erre készült gyógyszert?? bőrbarnitós krémet nem használnék mert nem oszlik el egyenletesen.2013. febr. 12. 19:17
1/2 anonim válasza:
Szerintem a szoli helyett, ha még nem szedsz, akkor elkezdhetsz vasat szedni. Természetesen egy vérvétel után, miután megnézték a hemoglobin-szintedet, és az orvos is beleegyezik. Ha szeplős a bőröd, akkor valószínűleg genetikailag is fehér a bőröd, szóval a szoli sem tesz neki jót, és a napozás sem.
2/2 anonim válasza:
Ha szolizni szeretnél akkor csak szép fokozatosan, és hidratáld az egész testedet. Szeplőim nincsenek, de én is fehér bőrű vagyok, és mostanában kezdtem el szoliba járni. Heti egyszer szoktam járni és mindig csak pár percre. 4 perccel kezdtem és minden alkalommal kb fél perccel növeltem az időt, ezen a héten voltam először 7 percre. Szinte észrevehetetlenül, de barnulok. A fő a biztonság. A bőr leégése megnöveli a bőrrák kialakulásának az esélyét, és a szoli/napsugárzás amúgy is roncsolja a bőrt. Valószínűleg később heti kétszer fogok, ha úgy veszem észre, hogy egyáltalán nem barnulok, de egyszerre 8 percnél többet biztos nem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!