Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ki fog írni a doki holnap?

Ki fog írni a doki holnap?

Figyelt kérdés
Tegnap óta folyik az orrom,fáj a torkom,és 37,3 hőemelkedésem van.Ha holnap elmegyek, van rá esély h kiír egész hétre?
2009. szept. 6. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Esély az mindig van, bár nem sok. Maximum 2-3 napra fog kiírni, egy kis nátháért csak nem fogsz lógni egész héten :P
2009. szept. 6. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:
mi??hülye én attól még mindig járok suliba, rögtön tudni fogja h csak lógni akarsz, s kihasználod a náthát...hát most kezdődött a suli és már lógnál...nem tom mennyire veszed te ezt komolyan?folyik az orrod fáj a torkod, megne haljá má fájdalmadba, lázad sincs csak hőemelkedés hnap elmúlik...ok amiért nem akarsz menni a suliba??óh doki fáj a torkom és elfogyott a papírcsepi...felír egy csomaggalXD
2009. szept. 6. 16:05
 3/7 A kérdező kommentje:
hűű de vicces voltál utolsó!hahahaha:)
2009. szept. 6. 16:18
 4/7 A kérdező kommentje:
először magadba keresd a hibát,ne nekem szóljá be!az én magánügyem h miért nem akarok suliba menni,nem?ti csak a kérdésre válaszoljatok,ennyi:)
2009. szept. 6. 16:19
 5/7 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak...De Doki függő szerintem..Én egy évbe 1 szer megyek dokihoz ha tényleg szarul vagyok és akkor simán kiír egy hétre, de ha nem lenne semmi bajom akkor is kiírna...1-2 napra kiír de ne számíts többre és inkább tanulj ne akarj lógni.
2009. szept. 6. 16:24
 6/7 anonim ***** válasza:
magánügy?hű de nagy magánügy h folyik az orrod...bármelyiki boltba kapsz papírzsepit és ha fáj a torkod mebucain
2009. szept. 6. 16:41
 7/7 anonim ***** válasza:

HŐEMELKEDÉSED van,nem lázad.Ez egy szimpla nátha.Szerintem ír fel gyógyszert és max 2napra ír ki.Tapasztalat...

Egyébként pedig örüljél,hogy vették a fáradságot és válaszoltak neked,szóval ne kritizálj másokat akkor sem,ha a másik kezdte!

2009. szept. 6. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!