Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van olyan (magyar) orvosmeteor...

Van olyan (magyar) orvosmeteorológiai oldal, ahol jelzik a frontokat és azok erősségét mindig?

Figyelt kérdés
Iszonyú érzékeny vagyok a frontokra, mondhatni kifektetnek teljesen, és nagyon kéne tudnom, mikor és milyen erősséggel várhatók.

#front #orvosmeteorológia
2013. febr. 12. 08:54
 1/4 anonim ***** válasza:
2013. febr. 12. 08:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, több is van, pl. itt:

[link]

Ma melegfronti hatás van, amit reggel óta erősen érzek is.

2013. febr. 12. 09:00
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi, hát én ma pont jól vagyok, de tegnap és tegnap előtt vert voltam nagyon kikészülve, és én úgy vettem eddig észre, hogy a hideg okoz nekem ilyen totál KO-t, de tök jó lenne előre tudni ezeknek a frontoknak az erősségét mert akkor próbálnám úgy szervezni a dolgaimat
2013. febr. 12. 10:57
 4/4 anonim ***** válasza:
én úgy vettem észre, hogy ezek az oldalak sem a legmegbízhatóbbak - félreértés ne essen, viszonyítási alapnak én is pont ezt a kettőt szoktam figyelni, de én úgy gondolom, hogy a frontok erősségét nem feltétlenül szokták jól megadni..
2013. febr. 13. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!